Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, juni 2021

I perioden fra 13. maj til 28. juli er den fantastiske planet, Jupiter, med sine 74 kendte måner i dit tegn. Det er lidt som at være i en sæbeboble, med håb og drømme der øges og nye muligheder der åbner op. Den første af juni er særligt heldig for kærlighed, kreativitet og for børn – det er en meget hjertevarmende tid som bør nydes fuldt ud. Der er en opfølgningsperiode omkring den 22. som er ligeså favorabel for kreativitet og forbedret ydeevne. Juni lader dig smage på ting der kommer og nu har du muligheden for at formulere dine håb for fremtiden, selv om du ikke vil være i stand til at realisere dem før i slutningen af året.

Solformørkelsen den 10. juni fremhæver familiebegivenheder, hvor der sker en masse. Et familiemedlem er måske forvirret over hvilken retning denne skal tage på det tidspunkt – sikkert fordi du ikke er sikker, og du sætter dine skibe for tidligt, for så at trække dem tilbage. Klarhed omkring familieplaner er nødt til at blive etableret.

Der er fornyet fokus på arbejdsrelationer i den sidste del af måneden. Nye kolleger ankommer på scenen og atmosfæren er sjov og kærlig, endda romantisk. En periode starter hvor kreative projekter sættes i gang og hvor der gøres en stor indsats.

Dagens Horoskop