Horoskop for Krebs

21. jun - 21. jul

Månedshoroskop, september 2022

I de første tre uger af september er der fokus i høj grad på at organisere dine ideer, studie og kommunikation. Der er en tendens til at bekymre sig for meget, og faktisk er der de næste mange måneder en følelse af, at der er uhåndgribelige kræfter, der underminerer dig. Det er der måske eller måske ikke, men det vigtige er at forstå sindets natur og fantasiens kraft. Undgå at blive besat af kræfter, du ikke har kontrol over, og som ikke rigtig kan påvirke dig, hvis du selv har kontrol over dine tanker.

September er en fremragende måned for kraftfulde nye innovative metoder, og dette forstærkes især ved fuldmånen den 10., som fremhæver samarbejdet med internationale tænkere eller organisationer. Du kan bruge banebrydende metoder til at få dine ideer igennem. Du er stadig i en vidunderlig fase for karriereinitiativer og ekspansion. Det er et godt tidspunkt at arbejde hjemmefra og at dyrke langdistance partnerskaber.

Nymånen den 25. september fremhæver stærkt held og udvidelsesmuligheder - bare du ikke overvurdere tingene. Det er en god tid for nye familieinitiativer og også for nye karriereinitiativer. En heldig periode begynder, som bringer harmoni og lykke derhjemme.

Dagens Horoskop