Horoskop for Stenbuk

21. dec - 19. jan

Månedshoroskop, november 2021

Når november begynder vil planeten for tiltrækning – Venus – bevæge sig ind i dit tegn. Venus forbliver i Stenbukken i en usædvanlig lang periode, fordi den senere går retrograd. Det betyder at en proces begynder i november, som ikke er færdig før til starten af marts. Dit fokus er på dine relationer – sikkert forretningsrelationer – og en process med transformation vil få indflydelse på ledelsen. Det er meget sandsynligt at ledere som er der nu, enten vil blive udskiftede i denne periode, eller de vil aktivt skabe radikale ændringer som får indflydelse på dit liv.

I mellemtiden er der i november stort fokus på udviklingen i dit sociale liv – og folk vil generelt skabe problemer. Det er fordi, først Solen, så Mars og så Merkur står imod din tegnhersker, Saturn. Dette indikerer store magtkampe i de grupper og organisationer som du er en del af. Det sandsynlige er, at der vil komme masser af hemmelig manipulation i magtens korridorer. Det passer ikke godt til din demokratiske ånd og dit behov for at vise solidaritet.

Din økonomiske tryghed og trygheden i grupper du er involveret med, har højeste prioritet nu, så du er nødt til at engagere dig med folk, som deler dine værdier og etablere forsvar imod dem, som måske forsøger at underminere tingene indefra.

Dagens Horoskop