Horoskop for Tvilling

21. maj - 20. jun

Månedshoroskop, september 2022

I løbet af september bevæger din tegnhersker Merkur sig retrograd, og det fremhæver en periode i dit hjemlige liv, og måske i din karriere, hvor du skal tage fat på nogle uafsluttede sager. Men når september begynder, er det et glimrende tidspunkt for romantiske og sociale interaktioner, og din kalender vil være fuld, mens du ivrigt når ud til andre. Men når september nærmer sig enden, er det familien, der har brug for din opmærksomhed.

Fuldmånen den 10. fremhæver udviklingen i din karriere, og det kan være en stor udfordring at få kontrol over en situation, der er ret flydende. Faktisk går du ind i en periode på seks måneder præget af en blanding af succes og fiasko på arbejdet og i dit privatliv, og det kan være meget svært at opnå håndgribelige resultater. Det kan skyldes faglige forhold, som du er magtesløs til at gøre noget ved. Ikke desto mindre, hvis dit fokus er altruistisk eller kreativt, og hvis du ikke bekymrer dig så meget om konkrete resultater, så kan dette være en berigende periode.

I løbet af den sidste uge af september er der nye udviklinger, der påvirker børn og romantik, såvel som kreative projekter, som har en stor social indvirkning. Det er et godt tidspunkt at genoprette forbindelsen til nogen, så du enten kan hjælpe dem, eller de kan hjælpe dig.

Dagens Horoskop