Horoskop for Vægt

23. sep - 22. okt

Månedshoroskop, november 2021

Du begynder november med et optimistisk humør, men ret hurtigt bliver tingene mere intense og kræver en koncentreret indsats fra din side. Dette kan være i forbindelse med en uventet begivenhed, som har indflydelse på økonomi og tryghed, eller måske en partner som beslutter noget uden at konsultere dig. Det er sikkert OK at lade partnere kæmpe slag, hvis de gør det på dine vegne – og at de i hvert fald er udstyret til at klare meget svære situationer.

Når din tegnhersker, Venus, bevæger sig ind i den alvorlige og engagerede Stenbuk den 6. november, så føler du er der sker en transition. Dit fokus er på familie tryghed og dine rødder. Du er nødt til at påtage dig mere ansvar og at arbejde på de praktiske ting som har indflydelse på dit privatliv. Der er et fortsat fokus på økonomien det meste af måneden og den kloge Vægt eliminerer udgifter, som underminerer trygheden og øger aktiviteter som ændre svagheder til succes. Hvis børn eller et kreativt projekt har stor effekt på dig i denne måned, så forvent en vilje kamp når forskellige behov støder sammen.

Da Venus bevæger sig retrograd i næste måned, så forbliver den i Stenbukken godt ind i det nye år. Dette indikerer at uanset hvilket situation på hjemmefronten der opstår denne måned, vil tage en masse energi og beslutninger at løse og dette kan tage flere måneder.

Dagens Horoskop